Sponsers

De sponsors

Voor de succesvolle organisatie van ons Internationaal Folklorefestival Westerlo hebben we uiteraard ook nood aan voldoende en bijkomende financiële middelen. Daarom zijn we zoals steeds op zoek naar sponsors die ons een financieel duwtje in de rug willen geven. 

Zoals bij vele cultuurevenementen is het onmogelijk om enkel met de inkomsten van de voorstellingen alle onkosten te dekken, ook al werken we zo kostenefficiënt mogelijk, kunnen we rekenen op de hulp van tientallen vrijwilligers en worden er het jaar rond allerlei activiteiten georganiseerd om de kas te spijzen. 

In het verleden konden we bovendien vaak rekenen op subsidies van lokale overheden, publieke partners of de Vlaamse Overheid. Jammer genoeg vielen deze de laatste jaren volledig weg. 

Het Internationaal Folklorefestival Westerlo biedt verschillende sponsorformules aan om uw zaak of onderneming in de kijker te zetten: verspreiding van flyers, uw logo op broodzakken, advertentie-ruimte op de website, projecties tijdens de voorstellingen, ..). 

Verder geniet u als sponsor ook gratis toegang tot de voorstellingen 

Wenst u meer te weten? Bekijkt u dan zeker onze sponsormap.